Boeken Tuinwinkel Botanische Tuinen Utrecht

Rubriek menu: Nieuwe boeken - Bomen - Diversen - Groenten en kruiden - Hobbyboeken - Insecten - Kinderboeken - Kookboeken - Natuur algemeen - Plantensoorten - Tuinontwerpen/onderhoud - Paddenstoelen - Vogels - Zoogdieren - Buitenlandse boeken

334 Nederlandse titels die volgens de administratie op voorraad zijn (klik op het plaatje voor info).

Nieuwe boeken (134)

Vogelgids voor kids

geen plaatje   Vogelgids voor kids is een even leuke als serieuze vogelgids voor de jonge natuurliefhebber die wil leren hoe je vogels kunt herkennen.

Met antwoord op vragen als: Waarom trekken sommige vogels en andere niet? Waar, wanneer en hoe kan ik vogels kijken? En: Welke verrekijker heb ik nodig? Boordevol informatie over het spotten van de meest voorkomende vogels en met veel duidelijke illustraties en kleurenfoto’s! Je vindt de antwoorden op deze en nog veel meer vragen in de Vogelgids voor kids. Inclusief een afstreeplijst om bij te houden welke vogels je gezien hebt.

Boordevol informatie over het opzoeken en spotten van de meest voorkomende vogels in Nederland en België. Gemakkelijk leesbaar en met vele duidelijke illustraties en kleurenfoto’s!

Dit is een van de weinige vogelgidsen voor kinderen van 8-12 jaar en staat boordevol informatie over het opzoeken en spotten van de meest voor- komende vogels in Nederland en België. Deze speciale Kinderboekenweek-editie bevat een voorwoord van Camilla Dreef, presentator van BinnensteBuiten en ambassadeur van Vogelbescherming Nederland.
Auteur: Marc Duquet

Voorraad 1 ex

Prijs: 18,99 druk 7